Kérlek kapcsold be a JS-t

T.H.O.

T.H.O.

T.H.O. (Társasház Helyett Otthon) program

Társasház helyett otthon, panel helyett közösség! Miért éljünk idegenként egymás mellett, mikor élhetünk együtt közös erővel is? A Provi-Domus Társasházkezelő Kft. erre tette fel az életét, nálunk nincs amatörködés! Nyikorog a padló? Klumpában trappol a felső szomszéd? Síelni lehet a szeméthegyeken a kukatárolóban? Az otthonunk belső parkos része inkább dzsungel már, mint virágos kert? 1 éve csúszik minden féle felújítás?

Ki ennek az oka? Mi ennek az oka? Miért? De miért?

A bűnös az, aki az ügyeket intézi… a közös képviselő? A gondnok? Sajnos erről csak ők tehetnek, igen.

Egy átlagos ember az otthonában 1 évben 4000~ órát tölt, vagyis 240.000 percet körülbelül. Ugyan miért kellene ezt nekünk várakozással és szenvedéssel megélni? Ha valami nem jó, akkor le kell váltani, ha az sem jó, akkor jöhet a következő!

Egyszer élünk, miért ne élhetnénk nyugodtan, kényelemben, biztonságban, az otthonunkban?

Legyen Ön is a THO (Társasház helyett otthon) tagja! Keresse fel közös képviseletünket és válassza a kényelmet és a biztonságot. A THO ezt nyújtja Önnek!

Szolgáltatásaink: közös képviselet, társasházkezelés, gyorsszervíz (ha holnap elromlik, akkor mi tegnapra ott vagyunk), üres területek bérbe adása, pályázatírás, felújítás. Szüksége van még valamire és itt nem látja? Munkatársaink mérnökök, könyvelők, vízvezeték szerelők, gondnokok, fuvarozók, csak kérdeznie kell.

Copyright © 2020 Minden jog fenntartva Provi-Domus Kft. A weboldalon található képek csupán illusztrációk! Személyekhez fűződő jogok miatt, munkatársainkról valós képet nem áll módunkban feltölteni.